2011 närmar sig med stora steg

Godmorgon alla taggade! Idag är det den 365:e dagen på 2010. Känns tungt, dock väldigt lättande. 2010 är ett fullt blad, innehåller människor, minnen och känslor som jag inte kommer ha med på 2011's, än sålänge oskrivna blad. Jag tycker att det känns jätte bra att få börja om. Och inte bara halvt fjantigt och bara tänka annorlunda, utan också agera annorlunda. Nej denna dagen är för mig väldigt viktig, den symboliserar oerhört mycket som hänt i mitt liv. Men den symboliserar också att saker kommer att förändras, till det bättre förståss. Jag hoppas att ni kommer att ha ett riktigt gott slut på 2010 och en ännu bättre start på 2011! Jag ger er 2010 kramar för året som gått! Ha det bäst! :D

random inlägg sådär halvt härligt!

Tjena, tänkte bara skriva något onödigt, vet inte än vad det är men ja..Jo jag tänkte köpa biljetter till Popadelica imorn, måste nämligen göra det då det är typ sista chansen innan dom kostar 200kr mer..Så det ska jag göra, sen ska jag till mamma och hjälpa henne bära lite saker till nya lägenheten. Och jag ska köpa mobil till pappa på MediaMark också, hehe :p Men ja, nu orkar jag inte slösa tid på att skriva onödiga saker som ni tvingar er egenom att läsa :p Ni får ha det så bra! :) Kram

Behind blue eyes

Tjeeena! Nu är jag vaken oså, bra det! Jag hade ställt klockan på nya mobilen men när jag skulle skriva av mina gamla nummer så stannade ju såklart klockan på den nya mobilen så jag vaknade ca 30 minuter senare...ooops ^^ Jaja, jag hinner! För nu ska jag bara sminka mig sen kan jag smyga iväg :) Ska träffa Jennifer, myys! :) Ska kanske leta efter nån billig adapter så jag kan föra över musik till min mobil :) Och nya hörlurar behöver jag också, men sen får det vara färdig shoppat tycker jag! Men nu får jag inte sitta här och ödsla värdefull tid! Vi ses och hörs! Kram

Kolla kolla!

Tjofräs! Nu är jag hemma från allt ståhejj! Hittade lite smått idag också :) Men jag märkte att jag har typ glömt mina öronhängen hos Frida tror jag, eller så har jag tappat dom...Jaja, nog om det! Nu ska jag slappa och kolla på film har jag tänkt, äta lite godis också omnomnom! :D Så nu orkar jag inte skriva mer :p Vi hörs när jag har något vettigt att skriva, hugs!

Good morning, it's a new day!

Ja men godmorgon! Jag är som ni ser vaken, tur det! Ska möta Frida på Espresso om 30 så måste skynda mig lite. Dagen till ära ska spenderas med Jennifer och Frida G på stan och sådär, ska upp en sväng till A6 också :) Men i stortsätt så ska jag bara springa på mellandagsrea idag, alltid lika trevligt! Men ja nu måste jag skynda mig massor!

Ha det bäst! Kram

nighty nighty

Hej, Hallå, Tjena och allt där emellan! Nu är jag superduperdunder trött, ska sooova :) Imorgon går jag upp tidigt, ska träffa Frida på Espresso House vid 10. Där ska vi fika och bara myysprata :) Sen åker hon ifrån mig, min lilla snutta :( men hon är bara borta 1 dag så jag klarar mig :) Jaja, bäst att jag nanar nu! So long my dear friends, I shall miss you from the depth of my heart! Men vi hörs ju imorgon så jag lär ju inte sakna er så länge...men en stund iallafall :) Slänger iväg en tanke till er *swooosch*

ny ring!

Hej jag älskar min nya ring, syns det? :)

*vid närmare eftertanke ser det ut som att jag vill nita er med min vackra röda ros ring, men jag vill egentligen bara visa den...jag lovar! Visst är den fiiin?! :o I totally LOVE it :)

vadå blogg torka?

Tjena! Jo jag har ju inte bloggat så sjukt mycket får jag lov att säga(och det har Ange också påpekat..ehe). Men ni ska få anledningen till detta...så här kör vi: Jag har varit hos Frida men Jennifer igår och vaknade rätt tidigt igår fast jag hann inte blogga..sen gick vi på stan och efter det hem till Frida, och där hade vi myskväll och då hade jag inte jätte stor lust att slänga mig ner vid datan o blogga(sorry) och idag vaknade jag hos Frida, var tvungen att skynda mig, och när jag väl var nere i stan igen så skulle jag byta en tröja och köpa en ring och när jag kom hem så skulle jag laga mat och städa lite smått och efter det hoppa på bussen till Bea och nu är jag hemma. Ja där har ni bortförklaringen!

Nu ska jag iallafall städa lite till, måste göra det :p Här har ni ett sjukt kul klipp! You gotta love Grotesco, aight?



Vi hörs i nästa inlägg! Kram

hos Frida

Tjofräs! Det var länge sen jag skrev nu, icke bra! Men jag ville bara informera er om att jag är hos Frida tillsammans med Jennifer! Vi äter godis och snackar, ska väl kolla en film också antar jag. Idag har jag shoppat en del på mellandagsrean, gillar verkligen att göra det! Det har blivit som en tradition att gå och shoppa lite, som en del av julen! Jaja, nog om det! Nu ska jag fortsätta äta godis, omnomnom! Vi ses och hörs, kram!

under the bridge

Tjeeena va! Nu är jag hemma, har varit hos mormor och morfar med mamma idag. Vi åt lite middag, fikade och sen fick jag min födelsedagspresent :D Jag ska, som jag sa igår, ta kort på allt jag har fått. Och först då får ni veta! Nu håller jag på att städa mitt rum och lite sånt smått o gott! Imorgon har jag tänkt att gå på mellandagsrea, ska bli kul! :D Har ni redan invigit mellandagsrean idag? Om ja, hittade ni nåt bra? :)

Förresten! Jag laddar upp bilder från julafton lite senare idag! :)

x-mas

Tjofräs! Hemma från allt julstök nu, eller ja kom hem för ungefär 1 timma sen faktiskt. Jag fick mycket fint, och det är jag ytterst tacksam över! :D (jag ska ta kort på allt, sen får ni se!) Nu ska jag slappa framför datorn och äta upp det sista ur min Ben&Jerry, sounds great right? :) Ni får bilder från jul firandet lite senare, som jag sa i parantesen tidigare ;) Nu ska jag hämta kameran o föra över bilderna! Vi hörs! ching ching!

up and away

Hejhopp! Trodde att jag hade lång tid på mig men det visade sig att vi skulle vara hos Lena klockan 1 och inte 2, oops! Så nu måste jag sminka mig, platta håret och sen är det bara på med jackan och rusa iväg! Hoppas att ni får en fantastisk julafton! Ni har säkert hört det innan(ungefär 1000 gånger, ja!) men jag säger det igen, GOD JUL! :D Kram på er!

hittade den där bilden, visst är den mysig?! :D


happy birthday and all that

Tjofräs! Nu har jag väl fått runt 130 grattis på fb, samt svarat på alla! *phew* Jag är ytterst tacksam för alla gratulationer, det värmer gott i hjärtat mitt! :) Nu ska jag fortsätta äta på min Ben&Jerry :) Kram

ice cold!

Nu har jag precis klivit innanför dörren, har varit på Maxi med pappa. Där handlade vi lite julmat tills imorgon + Ben&Jerry, chips och dipp! MUMS! :D Snart ska vi titta om det finns något bra på tv, kanske en bra film? Förhoppningsvis blir det något man kan skratta åt, är i behov av att skratta :p Så ja, det blir väl kanske ett inlägg till innan jag går och lägger mig, annars var detta allt jag hade att säga :) Hoppas att ni alla har haft det grymt idag, och att ni kan somna i natt..jag brukar inte kunna göra det, haha :p

Bilden ser suddig ut men förklaringen till det är att jag tog glassarna direkt från kylen och då var det "frost" på dem :p Men lika läskande iallafall, right my friends? ;)

GOD JUL OCH KRAM PÅ ER! ♥

bright lights bigger city

Tjeeena! Jag har nyss diskat och ska snart städa mitt rum, kul att göra på sin födelsedag va? Haha, nej jag ska inte klaga. För jag får faktiskt skylla mig själv om jag inte har städat förän nu, eller hur? ;) Pappa kommer hem runt 3 nån gång sen ska vi fira mig :) Vi hörs sen, kram!

THE DAY BEFORE THE DAY

Nu har jag andats och levt 15 jordsnurr! Ja dagen före dagen, det är min födelsedag det! Två toppenbra dagar på raken!
Jag är iallafall vaken nu, har suttit och svarat på grattis-meddelanden på facebook, det tar sin tid men det värmer att se alla som önskar grattis! :D Jag ska efter detta inlägget börja fixa frukost hade jag tänkt och sen ska jag slappa tills pappa kommer hem för då ska vi .... ......... .... ...! (ja, punkterna representerar ord.) JAG ÄR TAGGAD! :D Ni får veta vad punkterna betyder senare idag ;)

en osminkad, nyvaken 15 åring!

MY BIRTHDAY! :D

Klockan 13:13 idag är jag officiellt 15 år! Känns toppen! :D Men nu ska jag sova, det behöver jag! Vi hörs senare! Kram


ANGÅENDE LANET



Ja för det första så spelar jag inget "riktigt spel"(och spel som spel, det spelar väl ingen roll om det är WoW eller Robot Unicorn Attack? båda hamnar ju under kategorin "spel")
För det andra så var det mest för att umgås med mina vänner och alla hade sina datorer med sig, och jag kan ju meddela att de som var med och vanligtvis spelar "riktiga spel" också kollade på film, kollade facebook och chattade..
För det tredje så kan du googla på ordet "lan" och då får du upp "lan-party" från wikipedia, där nämner de endast att det är ett antal datoranvändare som träffas för att spela spel mot varandra, ingenting om VILKA spel som får spelas på ett lan.

There you go! Hoppas att detta gav dig något.

HOME

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma, skulle hellre slippa men men..Ska ta en dusch, sen ligga i sängen och lyssna på musik och kanske kolla på en film hade jag tänkt. Och imorgon är det min födelsedag, finally! :D Vi hörs när jag har nåt mer att säga.

@LAN

Tjeeeeeena! Vi är fortfarande vakna, fast vi lyssnar mest på musik :) Jag har redan sovit en gång, ska nog sova rätt snart igen, är ganska trött faktiskt :p Men vi har haft det jätte kul! Dock åkte Jennifer och Frida redan vid 10, vilket vad synd "/ men men, that's life. Här kommer en till fin fin bild :D

John och William vill rocka, Tuffsboll vill slicka något(?) och jag är allmänt flummig...precis som det ska vara med andra ord ;)

LAN @JOHN'S PLACE

Sho bree! Vad händer yao? Nu sitter jag hos John med, Jennifer, William, Robin, Frida och såklart John :) Vi har det sjukt kul, ska nog starta nåt facebook spel sen, måste ju spela något på ett lan annars är det ju inget riktigt lan, hehe :p Nu sitter vi och fjantar oss med camen och ja, vi har skit kul! :D Här langar jag några bilder, blir säkert fler under kvällens gång ;)

och vet ni vad?...det regnar JULKLAPPAR :D

Peace bree!

PARTY IN THE USA

Godmorgon världen! Nu har jag snart fixat klart håret, då återstår bara sminket :) Sen drar jag till skolan för en cermoni efter det är det finally JULLOV! :D Dagen ska spenderas med gött folk...som ska ha lan :p Jag ska la ta med mig min laptop o typ spela spel, ta kort med camen o blogga eller nåt :p Så denna dagen kommer att vara sjukt chill :) Jag vet att det är många skolor som slutar imorn...suckers! mwuhahaha! Nej men ah lite tur har jag väl, I guess :) Fast nu måste jag fortsätta att fixa mig! Vi hörs när jag är i närheten av en dator igen, kram!

*vadå blek?!*


OBJECTS OF MY AFFECTION

Sho bree! Nu är jag hemma, dagen har varit grym! Först skola, helt ok faktiskt. Efter det hem till Jennifer, doing absolutely nothing, awesome! Och nu sitter jag som sagt hemma, dricker julmust och lyssnar på Peter, Bjorn and John. Var absolut besatt av dem innan, sen glömde jag bort dom ett tag, men nu är de tillbaka och det känns underbart skönt :) Ska nog fortsätta att göra nothing, hoppa in i duschen också. Men först mer Peter och det gänget! See yah! :D

THE CHILLS

Goodmorning! Är vaken och väntar på att tiden ska gå lite, eller nja, kanske inte riktigt men jag har mycket tid över idag :) Har till och med tagit bilder med systemen! Idag är det sista skoldagen, för imorgon är det skolavslutning! Efter skolan sticker jag, John och Jennifer till Jennifer's place, göttmos! Det var nog allt jag hade att säga tror jag :p Bara för att ni är så snälla och söta som sitter stilla och fridfullt, läsandes mina blogginlägg så kastar jag in en bild!

Ja ungefär sådär, det räcker va?

Vi hörs när jag kommer på något annat ofattbart onödigt att säga!

JAG ÄR LYCKLIGT LOTTAD

Hej igen! Då var jag hemma från kalaset :) Det var jätte trevligt! Jag är så oerhört lyckligt lottad, att ha en släkt som bryr sig så mycket om mig, stöttar mig på många olika sätt. Obeskrivligt. Jag fick så mycket idag, finns inte ord för hur tacksam jag är. 900kr, presentkort på Make Up Store för 400kr, halsband, armband, bok och rosa rosor..och det är inte ens min födelsedag än! Det finns inte ord, jo..TUSEN TACK! :D

Nu sitter jag med ett glas julmust, mums! Lyssnar på musik och har det riktigt mysigt! Funderar starkt på att sätta igång en film men jag vet inte, jaja, vi får se :) Hoppas att ni hade en fin helg! Kram

Slängde in en bild lite sådär bara, dålig men whatever!

GOOD MORNING

Hallå i stugan! Nu är jag fullt vaken, mätt och glad(ja, jag drack Oboy till frukost). Påklädd är jag också, ska snart dra mig neråt stan och Lagerhaus för att köpa inslagspapper till x-mas gifts :) Sen hem och fixa mig och efter det, PARTEY(brittisk accent på det där så smälter ni allihop!)! Jaja, nu måste jag gå..Vi hörs när jag är hemma, kraaam!

TAINTED LOVE

Hemma nu, finally :) Är sjukt trött så nu är det sängen som gäller för lilla mig! Dagen har varit riktigt bra! Och jag ser fram emot imorgon :D För guess what...då firar jag och min kusin våra födelsedagar tillsammans med släkten, vilket betyder presenter :D wihoo! Men jag är som sagt väldigt trött så nu ska jag sova! Godnatt alla! Kram

PEACE

It's no longer the F*CK YOU-finger..It's the PEACE OUT-finger :D


Hahah, kom på det nyss...erkänn liiiiite kul iallafall? :) inte? well, it's just me then I guess.

SMOKIN' HOT COFFEÉ

Tjofräs! Nu är jag hemma, har bakat och städat som man brukar göra innan jul, right? :) Jag sitter här och myser i en ny tröja jag fick av mamma som tidig födelsedagspresent(fyller inte 15 fören på torsdag). Snart kilar jag iväg till Bea, min älskade kusinvitamin för att dricka kaffe o tjöta lite, ska bli riktigt trevligt! Hoppas att ni har en toppen lördagskväll! Kram :)

En av tröjorna jag fick, I'm totaly in looove :)

Ringen jag köpte, peace yao! ;)

X-MAS SHOPPING

Halli Hallå! Nu är jag färdig fixad och ska alldeles snart dra mig neråt stationen, ska möta mamma, Annika och Felicia där(som jag nämnde igår). Sen ska vi som sagt ner till stan och köpa julklappar, skojjigt right?! :)

Vi ses bland fanatiska folkmassor som letar julklappar in i det sista! ;)

Och såhär ser jag ut idag :)
Världens fetaste halsband har jag på mig också den lyfter hela min outfit, just fantastic! :D
+att jag blev väldigt nöjd med make-up'en idag :D

Yeah, fred ut my friends!


BLOG DROUTH?

Nej så var det inte alls! Har inte kunnat komma in på blogg.se på typ 1½ dag, faktiskt! Men nu fixade det sig, finally! Idag var jag, Jennifer o Frida på A6 och jag hittade ett fint halsband som jag har tittat på flera gånger, och dessutom så var det nedsatt pris nu, 30kr..almost like stolen(actually not, but yeah you get the point). Nu är jag dötrött, ska tvätta bort sminket o borsta tänderna sen ska jag dejta min älskade säng! Imorgon går jag upp tidigt, ska möta mamma vid juneporten klockan 10 efter det går vi ner på stan och shoppar julklappar tillsammans med Felicia och Annika, myyyyys! Sov sött änglar! Kram

Känner ni också att tankarna svävar runt till ett varmt sverige med en god fruktsallad nere vid stranden?! Eller är det bara jag som känner så? nåväl, bjuder på en härlig sommarbild iallafall, det är ett som är säkert! :)

ser man på, där var jag blond också! ;)

TIME FOR MOVIE!

Mitt humör gick från lagom bra till skit. Får se hur kul jag har det sen.. Jag drar iallafall på bio rätt snart. Hörs efteråt! ching ching 


IN THA SCHOOL!

Hej o hå! Sitter i datasalen i skolan nu, har ELS..boring! Det värsta är att de har blockat facebook! Jaja, är rätt hungrig och vi ska äta snart, göttmos! Köpte skoltidningen idag också, har inte hunnit bläddra igenom den än, men det gör jag väl sen antar jag. På hemkunskapen bakade vi pepparkakor och gjorde egen glass, med hjälp av snö! Ja ni läste rätt, SNÖ! Hur häftigt som helst, och det var jätte gott haha :p Och nu är jag ännu mer taggad för bio ikväll, ska bli riktigt kul! Vi hörs väl när jag kommer hem :) C yah!

DISASTER

Tjofräs! Idag var det ingen bra morgon, usch! Det börjar med att jag försover mig i 1 timma, får världens huvudvärk och ont i magen, sen kan jag inte hitta mina glasögon någonstans! :o Så jag får ta mina reserv...dom är grymt fula.. *snyft*...sen tappade jag korken till juicepaketet så den flög åt helvete..Jag känner på mig att detta inte kommer bli en så bra dag...Det enda jag längtar till är Harry Potter på bio med några nära och kära, det ska bli kul! Så jag hoppas att eran morgon började bättre än min, för min morgon va a total DISASTER!

Jaja, nog om det! Snart bär det av till skolan, jippi...*not* Längtar tills skolan slutar, haha! Men ha det så bra alla som läser! Kram


CASTLE WALLS

Nu är jag klar med engelska, har skickat gympa inlämningen och är alldeles snart klar med svenska recensionen. GÖTTMOS är ordet! Snart ska jag iväg och dejta sängen också tror jag :) Börjar bli väldigt trött, fast jag har lust att se nån film...hmm..vi får se hur det blir med den saken, hehe :p Jaja, jag säger iallafall godnatt här. I morgon är det onsdag och då ska jag förhoppningsvis kolla på nya Harry Potter, yay! :D

Sov gott alla! :)


PLUGG

Nu blir det sista plugget för denna terminen då. Känns rätt bra :) Jag bloggar när jag är klar eller när jag orkar, hah :p kram

p.s. jag äter pepparkaksdeg, mums! :D

SANKTA LUCIA

December 13. Lucia firande. Ljusets högtid. Vi sjunger, dansar, fikar och umgås. Visar kärlek.

Denna måndag har varit fin. Lucia uppträdande i skolan, så fina var dom flickorna! Vi fick också lussekatt + pepparkaka + festis=GOTT! Efter skolan åt jag en billys sen kilade jag och pappa iväg till faster Anita för ytterligare fika. Det var super mysigt! Vi bestämde också att jag, Micke(kusin), faster Anita och pappa skulle gå på nya Harry Potter på onsdag, yay! :D + att vi ska fira min och mickes födelsedag på söndag :) Tycker att denna dag blev rätt lyckad faktiskt. Så nu kan jag somna med ett leénde på läpparna och bara hoppas på att nästa dag blir lika lyckad! Här får ni ett par mysiga bilder



Hoppas ni hade en bra lucia dag! Kram


DYNAMITE

Sho breee! Som en raket flög jag upp ur sängen med ett leénde stort som world trade center...NOT! Jag var och är helt slut! Hur ska jag orka?! Nej fy detta är jobbigt, ca 1 vecka kvar till 3 veckors frihet i form av min 15 års dag, julafton, massor med julgodis och julmat! LÄNGTAR! Idag är det först skola sen är det lussefika hos faster med några i släkten, myyysigt värre! Nu är klockan relativt mycket så jag ska dra på lite rött läppstift sen smyger jag iväg till bussen. Gör det bästa av denna måndag nu my friends. Kram

*no bad hair day, no bad make-up day..this is going to be a great monday! :] *

Om jag får för pappa så tar jag med mig systemen till lussefikat hos faster och kanske knäpper en bild eller två ;)

Liberty Walk

Nu är jag äntligen hemma! Ett under att jag faktiskt tog mig hem...Är så förbaskat trött, så nu är det dags att dejta sängen. Innan när jag kom hem tryckte jag i mig 2 panpizzor..(jag var vrålhungrig, okej?!) Och nu är det bara smink som ska tvättas bort och tänder som ska borstas sen lägger jag mig och sover..LÄNGE! Jag tycker att ni ska göra samma sak, för det finns ingen bättre än att vakna upp riktigt utvilad. Vi ses och hörs i morgon. Kram

Kärlekens Matadorer

*Rubriken är en härlig låt, listen to it fo sho!*
Tjofräääääs! Nu är jag vaken, halvt. Ska dra på mig jackan och skorna, ta ett stadigt grepp om väskan och bege mig ut i ovädret, igen. Det är nämligen premiär på Magisk December idag :) Jag är taggad till tusen! Dock är jag ganska stressad, men det blir väl bättre med tiden, antar jag. Men nu är klockan kvart i så det är bäst att jag sätter fart! Som jag sa för nån dag sen så har min kamera gått sönder, dvs INGA BILDER! ;o jag är i djup sorg. snyft. Men ni hör från mig igen antingen senare ikväll eller imorgon. Kram!

Slänger in en bild på lilla mig!

*igga mitt stökiga rum i bakgrunden, ehe :p*

LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD

Nu ligger jag djupt under mitt täcke i sängen. oerhört underbart. Lyssnar på musik och ska alldeles snart sova. Det har varit en lång dag, och det blir samma historia imorgon + söndag. Men jag gråter inga tårar för det inte! Dock gråter jag över att min kamera är sönder. Detta betyder att jag inte kan ta kort under hela denna helgen, en hel evighet framöver. Hmm..nu blev jag deprimerad. Dock får jag ha pappas kamera och ta kort med, men jag släpar inte runt på hans system hela tiden så det blir antagligen inte mycket bilder...tyvärr. Mest cam bilder, men hur kul är det på en skala? Vi får se hur kul detta kommer bli...Nu ska jag iallafall sova. Godnatt

SAKER MAN MÄRKER MEN INTE GÖR NÅGOT ÅT

Hej igen! Har tänkt på en sak...jag läser oftast bara inlägg med bilder på de bloggar jag läser..jag hatar att läsa något utan en bild. Och ÄNDÅ har jag knappt några själv! :o Det är förfärligt och jag skäms, I really do! Ska verkligen försöka bil bättre på det där med bilder, men ibland vill man bara inte fastna på bild, hehe :p Nu ska jag antagligen redigera lite bilder, sen nana skulle ja tro :) är jätte trött och behöver all sömn jag kan få inför denna fullspäckade helg jag har framför mig! Hoppas att ni alla har det bra, och att vi ägnar en extra tanke till de som har det jobbigt just nu (gumman, du vet vem du är när du läser detta. älskar dig ♥). Nu ska jag packa inför imorgon sen ska jag redigera lite, sköj! Tjofräs o sov gott mina barn!

kolla mitt öga är blått! ;o


RIDER OMKRING

Helluuuu! Nu är jag mätt o gla´ och ska plugga lite :) (<--varför happyface ;o?!) har laddat upp pinsamt lite bilder så jag slänger in en här! Swosch! Fred ut my friends!

NO SLEEP

hej mina vänner! Nu ligger jag i sängen med datorn och försöker skriva på min engelska uppsats..går halvt bra, är väl för att jag har förlorat inspirationen lite grann. Har iallafall gjort klart min gympa uppsats, så nu är det engelska uppsats och bokanalysen till svenskan som ska göras. Tur att jag inte har teater övning imorn, då kan jag plugga mer! Men nu ska jag fortsätta att leta efter inspirationen som jag tappade för ett tag sen, säg till om ni hittar den! Kram! 


SÅNG

Tjofräs! Nu har jag lite ont i halsen efter sångövningen med tärnorna i pjäsen. Så jag sitter med pappa i köket, käkar glass o lyssnar på Rider Omkring - Freestyle, härligt! Ska ta en dusch sen plugga. Imorgon är det en fri dag från teater övning. Sen blir det övning på fredag igen, då missar jag halva skoldan..vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt, men så är det och så blir det. Nu har jag ätit upp min glass så det blir att hoppa in i duschen nu! Vi hörs mina vänner!

THE ART OF BEING SILLY

HejsanHoppsan! Då var jag hemma från teatern, both good and bad. Att vara en brevbärare, sedan se ut och låta som en flyttfågel och efter det vara en stel skyltdocka...det kallas dissociativ identitetsstörning! Nej skojar bara! Det är allt jag ska vara på Magisk December, detta årets julpjäs. Det är hur kul som helst, och hard work I tell you! Som tur är har jag inte mer än en liten replik, det hade blivit för mycket om jag hade fler, haha!

Nu ska jag duscha och om jag har tid efter det ska jag plugga. Fred ut mina vänner!

HOME

Tjofräs! Nu är jag hemma, ska äta en billys panpizza sen ska jag plugga lite, efter det kilar jag ner till teatern. Förresten så var det jätte många som kommenterade mitt nya hår idag, iih glad blev jag :) mest för att jag lyckade klippa det själv (a) just nu har jag ingen bild på det, så ni får se när jag får till en bra bild + att ni ska se allt hår jag klippte bort, det ser ut som att det är jätte mycket fast det är det inte :p

Nu ska jag äta, omnomnom! hejdåååå.


SLEEPING FOR TOO LONG

JAG FÖRSOV MIG! :o Oh no! Men ja det var inte så farligt, som tur är. Nu måste jag snart kila iväg till bussen så att jag kommer till skolan i tid. Vi hörs sen!

hmm..

har inte riktigt lärt mig allt på blogg.se så jag råkade ta bort kommentarerna :( då blev jag ledsen i ögat. faktiskt. ni kan kommentera mer, det är kul :) men nu ska jag gå och lägga mig. sussa gott :)

ÄRLIGHET RESPEKT KÄRLEK

för mig är det vackert. för mig betyder det något. för mig är det just det lilla som får mitt hjärta att banka som det ska. för mig är det det enda jag behöver när jag är ledsen. för mig är det tyvärr inte en självklarhet.

ett ord. sex bokstaver. många betydelser. väcker minnen. komplicerat hur vi än beter oss.

KÄRLEK
allt blir sådär överflödigt. för mycket så att säga. vill lätta hjärtat och det funkar, till viss del. jag vill att ni tänker på vad kärlek är för just er. och när ni kommer på det så kan ni börja visa det. det är viktigt. det finns inte där av en slump utan att göra något själv. lika snabbt som det kom dit kan det försvinna. man får kämpa för att ha det bra. allt kommer inte serveras på ett silverfat. det finns inga räkmackor att glida på genom livet. vi möter motgångar. det är livets gång. Ditt val är att bestämma vägen.

LOOKING LIKE A BIRD

Ja nu är det paus på teatern, ska dit igen om 30 min, så jag stack hem och bytte kläder och åt lite. Snart ska jag iväg för att köpa tuggummi...är så sugen på det, hehe :p Hinner inte skriva så mycket mer..vi hörs väl när jag kommer hem ;)
 

ORDER OF NINE ANGLES

Då var man i skolan, SO som gäller nu då. Vi pratar sekter och sånt kul. Min lilla grupp (bestående av 3 personer, inklusive mig) skriver om Order of Nine Angles, dvs Satanism. kul. Jo faktist, det är kul att lära sig nya saker :) Men nu är jag hungrig och sitter och snackar reklamer..ComHem's reklamer är BÄST! :D Speciellt den senaste...ojojoj, får inte nog. Och det får inte http://fridawiiberg.blogg.se/ och Jennifer heller :) Vi satt på bussen och tittade på den om och om igen, dom andra blev nog lite trötta på oss tror jag. Men nu finns det inget att skriva mer, så vi sätter punkt här nu. Vi hörs


FIRST BREATH AFTER COMA

Då var man vaken med andra ord. Känns både bra och dåligt. Älskar min säng jätte mycket och att behöva lämna den känns..obeskrivligt tragiskt. Speciellt när jag istället för att få mysa i min varma säng måste gå ut i det smällkalla vinterrusket..USCH är ordet. Nej nu ska vi ändra tankar eller vad säger ni my friends? Pepp före depp? Ja det låter bra! Och med det sagt, så säger jag hejdå för denna gången! Vi hörs när jag är hemma i lugn och ro. Kram

*bjuder på denna skojjiga bild, den är typ tusen år gammal...(typ 1 år, men vem räknar?)*

FYI

Pappa låter mig klippa håret, men en annan dag när jag är lite mer pigg så nu ska jag gå och lägga mig så jag kan vara pigg i morgon och förhoppningsvis få göra det då :) natti natti

SHOULD I DO IT?

Ja det är frågan, should I or should I not?...Jag funderar nu starkt på att klippa mitt hår. Skulle kunna ta en sax precis just nu o bara börja klippa...men nu kanske det är sent? nja inte precis, ska fråga pappa om jag får klippa håret själv, så om jag får det så gör jag det :) spännande...you shall wait and see my dear friends! För jag menar jag är inte riktigt säker på om jag ska göra det eller inte..tänk om jag ångrar mig?! men asså det är ju bara hår och jag tänkte ju inte göra så jäääätte stor skillnad...så det kommer ju växa ut, det gör det ju alltid :) Jaja, nog om det, vi får se hur det blir med saken :) jag går nog och lägger mig rääätt så snart. Godnatt

HOSPITAL

Bry er inte om mina rubriker, dom är antingen namnet på en låt eller nåt som inte hör till det jag skriver om :p

Tjofräs! Nu har jag ätit chips och godis, druckit lite cola också. Som en explosion av smaker i min mun, fantastiskt! Ligger på golvet i mitt rum med fötterna i vädret, lyssnar vilt på musik och njuter av livets goda dagar, jo det är sant! Nu har jag intalat mig själv att jag ska gå och lägga mig vid 11(vi får väl se hur länge det håller...). Men ja, då vet ni vad jag sysslar med :) *ni får väldigt gärna komma med låttips också*

Här får ni en vacker bild på mig när jag precis hade färgat håret svart, den är såklart gammal och jag är helt förändrad nu. kul.

NORMAL, CRAZY AND EVERYTHING BETWEEN

Då var man hemma! Nyss varit på teatern, ALLTID lika roligt, ALLTID lika givande och ALLTID lika trevligt! Nu ska jag antagligen göra ansiktsmask och sen träna lite på min pilatesmatta :) I morgon börjar allvaret igen...suck. Vi hörs antingen senare eller när jag vaknar imorgon. Kram

GONE TO SOON

Nu har systrarna åkt...saknar dom redan massor! Men förhoppningsvis träffas vi snart igen :) Nu ska jag sminka mig och sedan gå ner med pappsen till Lagerhaus för att köpa lite pepparkaksformar och annat smått och gott ;) Efter det blir det att gå till teatern för repetition! Vi hörs när jag är hemma, kram!

SKRÄCKFILM

Nu sitter vi alla fyra i soffan och kollar på skräckfilm,Red Dragon (på kanal 6 för intresseklubben antecknar). Vi har ätit massor av godis, chips, dipp och läsk! Känner mig som en riktig tjockis, men det är okej för jag gör inte sånt här så ofta ;) Nu ska vi fortsätta kolla film, hoppas att ni har en toppen lördagskväll! Kram

IT'S CALLED LÖRDAGSMYS!

That's right my friends! Nu har vi gått på stan, jag hittade en rolig tubhalsduk på Monki och 2 basic linnen på Åhléns som jag visar er i morgon. Nu har farmor kommit hit och vi ska snart äta en god middag bestående av kyckling och ris med curry sås, mums! Sen blir det att kolla film och äta godis, chips + dipp, banan stekt i socker och kanel tillsammans med glass och sirap och dricka cola till...förbered er på en riktigt stor tjockis mage, haha! Nej nu ska jag äta! Vi hörs, kram! :)

CITY

Nu är vi vakna och har ätit frukost. Vi duschar och sminkar oss förfullt! Sen bär det av mot city för att kolla runt lite :) Hoppas att vi hittar barista mjölk i affären så jag kan göra chailatte åt oss alla ikväll, det skulle vara jätte mysigt. Men men, nog om det! Jag bloggar igen när vi kommer hem, kram! :)
facelook of the day, simple but yet okey :)

outfit of the day:
rutig tunika
svarta jeans
svart midjebälte
vit tubhalsduk

Vi ses bland shopping och galna människor, my dear friends! *viral hug*


SLEEPY HEAD

Nu är det dags att sova tror jag. Vi är alla rätt så trötta och i morgon blir det en sväng på stan var det tänkt.
Förresten så hittade jag ingen bra julklapp idag, inte för att vi hade så jätte mycket tid att leta, men ja så blev det iallafall. Får se om jag hittar något i morgon kanske? Vi får hoppas iallafall ;) Nu är jag allt för trött så vi säger tack och godnatt för idag! Kram

BEAUTIFUL DAYS

Nu är mina systrar Emelie och Michaela äntligen här! :D Dom är trötta och slitna efter en lång dag på Ullared och bilfärden dit och till jönköping. Dom köpte med sig lite smått o gott till mig som jag visar er antingen i morgon eller på söndag! Snart ska jag och Bea köpa julklappar, vi hörs efter det! :D Kram

p.s. jag har världens bästa systrar och det är underbart att ha 2 av dom här! Dom får mig att le, dom får mig att tänka på bra saker, dom(+pappa) gör mig levande! Älskar dom utav hela mitt hjärta, till och med lite till!♥

ENCLAVE

Hej o hå! Nu var man uppe och vandra, okej kanske inte vandra precis men vaken är jag. Lyssnar på Sonic Syndicate för fullt, ska nog varva med lite Volbeat också innan jag åker till skolan! Sounds great, right my dear friends? ;)
Dagens planer är:...
Skola till ungefär 14.30
Hem och städa
Åka med kusinvitamin och köpa julklappar
Sen hem och mötas av mina grymt saknade systrar! :D

ni får bild senare, orkar inte ta en nu *fniss*

JUST ARRIVED

Då var man hemma igen! Dagen har varit fullspäckad med galenskaper, höhö! Först skola helt okej, sen bar det av mot A6 med killarna, fun! Sen stack vi till KFUM för att se Jeff spela :D Han var jätte bra, as usual! Sen vart det att åka hem. Och nu sitter jag här i köket, är hungrig, smutsig och trött. Därför är planerna att först äta Billy's panpizza :D Sen ta en dusch, och efter det inleder jag min skönhetssömn! Vi ses och hörs! Kram
Förresten 2 av mina systrar kommer och hälsar på i morgon! :D Jag saknar dom jätte mycket, så det ska bli jättekul att få träffa dom igen! Längtar MASSOR♥

GOODMORNING

Nu är jag vaken(synd o säga vaken eftersom att jag håller på att somna igen, haha!) och ska bara sminka mig lite snabbt, sen sticker jag till skolan! Idag är det kort dag, börjar 8:25 o slutar 14:25, om jag inte minns helt fel. Så det är väl rätt soft! Ska följa med tha boys till kfum efter skolan så ska ja va med när dom repar o sen kolla på Jeff när han uppträder! Can't wait :D Det blir ingen bild nu, för jag är så ful xd (bästa ursäkten jag vet!) men ni kanske får en senare idag. Vi får se ;) Men vi hörs senare i vilket fall! Kram

whoopsie!

glömde att blogga idag! :o förfärligt, I KNOW! Första saken jag gjorde på morgonen var att försova mig en timme..great! + att jag är menstjock! inte kul alls! ser ut som att jag är gravid ju! Jag är allmänt sur på allt och alla, har käkat godis som jag inte borde göra och fått rage på det mesta. Det beteendet kallas m-e-n-s. Nu ska jag sova så jag inte behöver vara sur i morgon. Godnatt!
mens=sur/arg/bitter/sötsugen...24/7!
mmm va glad jag är!

RSS 2.0