7 SHOTS

Nu är jag hemma och ska duscha. Vi hörs imorgon för jag är absolut inte på humör för att blogga just nu. Hoppas allt blir bättre imorn. Vi hörs nån gång då. Hejdå


STUDIEDAG

Nu är jag vaken, mätt och glad. Och med det sagt sticker jag iväg till mamma! Vi hörs nån gång när jag är där. Ching ching!


TRÖTT!

Är sjukt trött! Ska antagligen gå och lägga mig rätt snart. Har studiedag imorn, så det är stoooort +! dock fick vi cepe läxa som jag måste göra...suck.. jaja, nog om det! Vi hörs i morgon!

p.s. Sebbe, dom ÄR äkta!


LONG BEFORE ROCK'N'ROLL

Nu är jag hemma och slappar! Ska äta lite macka sen ska jag snotta pepparkakor av pappa, höhö ^^ Ska nog sova lite också, är förjävla trött alltså! Men vi hörs efter det!

@HELL AKA SCHOOL

1337133713371337133713371337133713371337
666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666
6y 6y 6y 6y 6y 6y 6y 6y 6y 6y 6y 6y 6y 6yh 6y 6y 6y 6y 6y 6yh

Jaaa...det var allt för denna gången...SKOJAR! Nej men helt seriöst nu sitter jag i datasalen i skolan med Raybin och Kim. Vi försöker hitta info om Order of Nine Angles, alltså satanism. Sounds fun eh? aight mate plate crate late kate, ooooj va rolig jag är nu, höhö :) Jaja, nu ska jag inte skriva mer :p Vi hörs när jag kommer hem!
ching ching!

SLEEPY

jag är halvt död idag! jag brukar säga att jag ska sova när jag kommer hem men det gör jag aldrig, haha! men idag lovar jag att jag ska sova sen, och gå och lägga mig tidigare! idag börjar vi 15 minuter tidigare än vanligt, dock vet jag inte varför.*fniss* nej nu ska jag vila! vi hörs när jag kommer hem, kram!

FLOURESCENT ADOLESCENT

My hands smells orange, why is that? Har precis haft ansiktsmask, mjuk som en bebis nu ^^ Sitter och chattar, lyssnar på musik och kollar runt lite på internet efter roliga saker *fniss* Nej nu ska jag platta håret så jag slipper göra det imorgon. Så vi säger godnatt här. KRAM


HÄNT

Humöret går upp och ner. Men jag är bra, riktigt bra. Och bättre blir det! Nu går jag till teatern, så vi hörs sen!

WINTER WONDERLAND

Snön faller sakta men säkert ner på marken, fyller varenda springa. Det knastrar och knakar när vi går med kängorna på den vita massan skickad från himlen för att bringa julstämning i vårat avlånga land, Sverige.

hmm...skrev ihop det lite snabbt bara sådär *fniss*
Jag ville bara säga att jag precis kom hem efter promenaden. Hur skönt som helst att få gå ut och gå! Men nu är det dags att städa mitt rum! Så vi höres efter att jag är klar med det :)
Förresten! Jag börjar bli förkyld :(

CANNIBAL

Nu har jag vaknat, ska bara äta lite frukost och klä på mig sen ska jag gå ut och gå. Det är det jag måste göra nu, innan allt blir för mycket. "Geni kan hantera kaos, bara en idiot behöver ordning". Nej nu ska jag gå. Jag bloggar senare när jag är mer vaken, haha!

DHW10

Dream Hack Winter 2010. Det finns inte ord. Både glädje och tårar. Träffat massor av nya trevliga människor, helt fantastiskt underbart! Det har varit så sjukt kul! Det blir lätt dh nästa sommar igen! :D Men nu måste jag sova, natti!

GET READY

Då var man klar! Ska bara leta efter mobilen o lite grejjer, sen sticker jag till DH igen!
Och såhär ser jag ut, inget speciellt :p
Nu måste jag sticka! Byebye


DENIED

Godmorgon på er! Klockan är 07:40 och jag har varit halvt vaken i cirka 30 minuter. Just nu sitter jag och dunkar Sonic Syndicate för fullt för att vakna, haha! Men nu ska jag väl rätt så snart stiga upp och klä på mig, jag måste också få i mig lite frukost innan jag åker till dh. Skulle möta John och Jennifer där vid ungefär 11. Men först ska jag fixa till mig! Jag kommer antagligen inte blogga mer än detta idag, kanske ett inlägg när jag kommer hem men det beror på hur mycket liv det finns i mig, haha! Nej nu är det dags att stiga upp. Godmorgon världen!


FINALY

Yes my friends! Nu har jag äntligen bytt namn på bloggen och börjat om! Det blir bättre såhär, eller vad säger ni? Jag trivs mycket bättre här, jag är mer mig själv. Och det är väl det det går ut på, right? Nåja, klockan är mycket och jag ska inte sitta här och babbla. Det är dags att sova, för imorgon är det en ny dag. Another day in paradise eller vad säger ni? ;) Dags för min skönhets sömn! Sleep tight friends!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0